Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi

Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi

Sultanbeyli Baymak kombi servisi İstanbul Anadolu yakası kombi bakım ve arıza işlemlerinde 7/24 hizmet sunmaktadır. Kaliteli hizmetin adresi olan Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi alanında deneyimli ve uzman ekibimiz ile kombi sorunlarına hızlı bir çözüm üretmektedir.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak doğru hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kombi bakım ve arıza alanında eğitim almış ve bu alanda uzmanlaşmış ekip arkadaşlarımız kaliteli işçilik sunmaktadır.

İstanbul Sultanbeyli Baymak’nin en iyi kombi servisi firması olarak müşterilerimizin talep ettiği randevu saatlerinde hizmetlerimizi sunmaktayız. Kombi bakım zamanları için randevu oluşturmak için bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Telefon ve mail adreslerimizden talep ettiğiniz hizmeti ve konumu belirterek size uygun randevu günü ve saatini belirleyebilirsiniz.

Kombi Servisi Hizmetleri Nelerdir?

Sultanbeyli Baymak kombi servisi hizmetleri olarak kombi ve kombi ile ilgili bütün alanlarda hizmetimiz bulunmaktadır. Kombinin en ufak parçasının orijinali ile değişimi başta olmak üzere bütün alanlarında teknik servisi sağlamaktayız.

Yoğuşmalı ve yoğuşmasız tüm kombi çeşitleri için baca ve filtre temizliği, petek temizliği ve kontrolü hizmetleri tarafımızca verilmektedir. Ayrıca kombini genel performansını arttırmak ve düzenlemek adına basınç kontrolü, petek hava alınması, ateşleyici kontrolü ve ateşleyici başlığın kontrolü yapılmaktadır.

Arıza yapan parçalar teknik serviste analiz edilerek gerekli düzenlemeler uygulanır. Böylelikle aynı parça yeniden kullanılmaya hazır hale gelmektedir. Bunun yanında yıpranmış ve kullanımı mümkün olmayan parça için orijinal parça temini firmalar ile sağladığımız anlaşmalar doğrultusunda tarafımızca yapılmaktadır.

Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi Hizmetleri Nasıl Çağırılır?

Kombi arızaları aniden gelişebilmektedir. Özellikle kış aylarında sıklıkla karşılaştığımız bu durumlarda teknik servis hizmetimizi çağırmak adına +90 532 380 78 18 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca acil durumlarda 7 / 24 firmamıza ulaşabilmek adına +90 216 305 51 36 numaralı ofis telefonundan bizleri arayabilirsiniz.

Hafta içi olduğu gibi hafta sonu garantili kombi servisi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Müşteri temsilcimizden oluşturacağınız randevu ile hızlı ve pratik bir şekilde kombi bakım ve arıza onarımı işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Doğru bakım ve onarımın adresi Sultanbeyli Baymak Klima Kombi Servisi sizler için en iyi hizmeti vermeye hazır.

Kombi Bakım ve Tamiri Nasıl Yapılmaktadır?

Uzun senelerdir müşterilerimize sunmuş olduğumuz kombi hizmetleri yüzde yüz memnuniyet hedeflidir. Sultanbeyli Baymak kombi servisi olarak bilgi birikimlerimizi değerlendirerek detaylı bir şekilde bakım ve tamir işlemlerini yapmaktayız.

Müşterilerimizin almış olduğu randevular ile bakım ya da tamir işlemlerini en hızlı şekilde yapmaktayız. Yıllık kombi bakımları ve ayrıca petek, baca gibi bakımları da firmamız tarafından sunmaktayız. Sıcak su, kombi ve kalorifer yanma durumu kontrolü, su sızdırma durumu ve kombi toz temizliği gibi bakımları yaklaşık 20 dakikada yaparak sizlere sağlıklı bir kombiyi teslim ediyoruz.

Aniden ortaya çıkan arıza durumlarında tamir işlemleri için acil olarak çağırdığınızda sizlerle iletişime geçmekteyiz. Özellikle soğuk kış aylarında meydana gelen arızalar, kişileri oldukça etkilemektedir. Arızalar tamir edilmedikçe hem can güvenliği hem de mal güvenliği tehlikeye atılmaktadır. Bunun önüne geçmek adına kombi servisinden yardım istemek önemlidir.

Büyük maliyetleri önlemede etkili olan teknik servis, arıza yapan parçaların onarımı ile görevlidir. Parçaların tamir edilerek kombiye yeniden takılması ile arızanın önüne geçilmektedir. Ayrıca bir daha kullanımı mümkün olmayan parçalar için yetkili firmanın orijinal parçaları ile değişim yapılır. Böylelikle kombi arıza durumu çözülmüş olmaktadır.

Sultanbeyli Baymak Kombi Servisi ve Tamir İşlemleri

Kombilerin bakımlarının yanı sıra kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde arıza durumları oluşabilmektedir. Bu gibi durumlarda tamir işlemleri yapılarak duruma çözüm aranmaktadır. Kombi markasına uygun olacak şekilde tamir işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Kombi servisi ve tamir işlemleri için alanında deneyim kazanmış ekip arkadaşlarımız sizlerin de talepleri doğrultusunda kombi tamiri yapmaktadır. Tamir işlemlerinden sonra yeniden yıllık bakım için randevu oluşturulması tarafımızca sizlere önerilmektedir.

Düzenli bir şekilde aylık ve yıllık bakımları yaptırmak kombi, kombi bacası ve petek sağlığı açısından önemlidir. Aynı zamanda tamir edilen ya da değişimi yapılan parçanın uzun süreli kullanımı için de bu bakımların yapılması gereklidir.

İstanbul ili içerisi Sultanbeyli ilçesi ve çevresinde hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin 7 / 24 bizlerle iletişime geçmeniz mümkündür. +90 216 305 51 36 numaralı telefondan dilediğiniz an ulaşabileceğiniz gibi Maltepe Cevizli mahallesinde yer alan ofisimizi de ziyaret edebilirsiniz.

SULTANBEYLİ BAYMAK KOMBİ SERVİSİ TEKNİK DESTEK
02163055136
05323807818

0 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir